Logo Vacature

Vacature Ervaren kandidaat-notaris met waarnemingsbevoegdheid

Ervaren kandidaat-notaris met waarnemingsbevoegdheid

Wij zoeken per direct een ervaren allround waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris met minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Wij bieden een afwisselende baan voor minimaal 22,5 uur per week. De functie van toegevoegd notaris behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen: • Minimaal 4 jaar ervaring. • Je hebt een zakelijke, ambitieuze instelling, bent representatief, oplossingsgericht en communiceert duidelijk en in correct Nederlands in woord en geschrift. • Daarnaast beschik je over een uitstekend juridisch inzicht en aarzel je niet om initiatieven te nemen. • Je toont betrokkenheid bij cliënten, relaties en collega’s waarbij een proactieve werkhouding en flexibele instelling voorop staan. • Kennis van estateplanning is een pré. Onze organisatie: Notariaat Pas is een notariskantoor met een algemene praktijk waarbij de cliënt centraal staat. Je komt te werken binnen een team van 12 hardwerkende personen waar de lat hoog ligt en men in een informele- en collegiale werksfeer de cliënt centraal stelt.

Voor inlichtingen kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw mr. J.M.A. Pas of mevrouw M. Bastings via 046-4372454.

Heb je belangstelling voor deze functie stuur dan een sollicitatiebrief met een curriculum vitae naar m.bastings@notariaatpas.nl.

In het zelfde kantoorpand is Pas Bewindvoering (www.pasbewindvoering.nl) gevestigd.

Deel dit bericht