Vacature jurist - para Legal

Vacature jurist / para legal

 

Notariaat Pas zoekt vanwege de groeiende boedelpraktijk uitbreiding van het team met een nieuwe collega (uren in overleg).

Wat bieden wij:

Het geheel (zelfstandig) zorgdragen voor een juiste afwikkeling van nalatenschappen. 
Je werkt samen met de andere (gespecialiseerde) collega’s van de afdeling Nalatenschappen. Ons kantoor werkt als gevolmachtigde, gecertificeerd (NOVEX) executeur of vereffenaar aan het afwikkelen van nalatenschappen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bespreken van akten van erfrecht / executele, erfgenamenonderzoek, bezoeken van een boedelhuis (met erfgenamen), het opstellen van een boedelbeschrijving, het verzorgen van aangiften erfbelasting en inkomstenbelasting, communicatie met de rechtbank in het kader van vereffening van een nalatenschap, het opstellen van een voorlopige- en eindafrekening, alsmede het verdelen van de nalatenschap. Oftewel, een uitdagende en boeiende baan met maatschappelijke betrokkenheid !

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een afgeronde WO- of HBO opleiding (notarieel) recht;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van het erfrecht;
  • Werkervaring in het notariaat is een pré;
  • Je kunt zelfstandig werken en denkt mee met je collega’s en cliënten.
  • Je bent nauwkeurig, representatief, oplossingsgericht en communiceert duidelijk en in correct Nederlands in woord en geschrift. 
  • Je bewaakt termijnen, signaleert ad-hoc zaken en verricht de hierbij behorende acties;
  • Je vindt het leuk om je persoonlijk en vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen.

Over Notariaat Pas

Notariaat Pas is een notariskantoor met een algemene praktijk waarin de cliënt centraal staat. Je komt te werken binnen een team van 15 personen waar de lat hoog ligt en men in een informele- en collegiale werksfeer de cliënt centraal stelt. Het kantoor is gevestigd in een goed geoutilleerd Rijksmonument in het centrum van Beek en beschikt over een eigen parkeerterrein. Zowel interne als externe opleiding wordt verzorgd.  

Belangstelling?

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar mevrouw mr. Jules Pas (j.pas@notariaatpas.nl). Voor vragen of meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met mevrouw mr. Jules Pas via 06-54 96 83 07.

Voor meer informatie over ons kantoor zie onze website www.notariaatpas.nl.

In het zelfde kantoorpand is Pas Bewindvoering (www.pasbewindvoering.nl) gevestigd.