Vacature waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris / toegevoegd notaris

Vacature waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris / toegevoegd notaris

 

Wat bieden wij:

Wij bieden een afwisselende baan voor een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris in ons kantoor met een algemene praktijk. Onze cliënten kunnen bij ons terecht op het gebied van familiepraktijk, onroerend goed en vennootschapswerk. De werkzaamheden van onze nieuwe collega omvatten het voeren van besprekingen, nakijken en opstellen van akten alsmede het passeren van akten op, met name de familiepraktijk en onroerend goed.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt minimaal 4 jaar recente werkervaring;
  • Je hebt de beroepsopleiding afgerond;
  • Je bent flexibel en bereid om je aan te passen aan de werkwijze van ons kantoor;
  • Je kunt zelfstandig werken en denkt mee met cliënten;
  • Je hebt een zakelijke, ambitieuze instelling, bent representatief, oplossingsgericht en communiceert in heldere bewoordingen.
  • Daarnaast beschik je over een uitstekend juridisch inzicht en aarzel je niet om initiatieven te nemen.


Over Notariaat Pas

Notariaat Pas is een notariskantoor met een algemene praktijk. Je komt te werken binnen een team van 15 personen waar de lat hoog ligt en men in een informele- en collegiale werksfeer de cliënt centraal stelt. Het kantoor is gevestigd in een goed geoutilleerd Rijksmonument in het centrum van Beek en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Belangstelling?

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar mevrouw mr. Jules Pas (j.pas@notariaatpas.nl). Voor vragen of meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met mevrouw mr. Jules Pas via 06-54 96 83 07.

Voor meer informatie over ons kantoor zie onze website www.notariaatpas.nl.

In het zelfde kantoorpand is Pas Bewindvoering (www.pasbewindvoering.nl) gevestigd.