Ook nu staan we graag voor u klaar!

29 september 2020

Maandag 28 september 2020 heeft de overheid wederom een aantal beslissingen genomen in verband met het coronavirus.

Ook nu staan we graag voor u klaar !  
Het team van Notariaat Pas is elke dag bezig om ervoor te zorgen dat voor u, als onze cliënt, de notariële zaken goed geregeld zijn. We kunnen ons voorstellen dat u juist in deze tijd de zekerheid wil hebben dat alles goed geregeld is voor u en uw naasten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor om uw situatie te bespreken en u te laten voorlichten over (uw bestaande) testamenten en levenstestamenten (notariële volmachten). Onze website is recent vernieuwd ! Neem er eens een kijkje op en mocht u naar aanleiding daarvan vragen over uw situatie hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Welke voorzorgsmaatregelen hebben we op kantoor getroffen?

We vragen u vriendelijk uw handen bij binnenkomst en vertrek te ontsmetten met de desinfecterende vloeistof die voor u klaar staat. Bij de receptie is een glazen afscheiding geplaatst tussen u en de medewerkster. U wordt bij binnenkomst doorgeleid naar een spreekkamer zodat u niet met andere cliënten in de wachtkamer hoeft plaats te nemen. In elke spreekkamer staat op de tafel een perspex afscheiding tussen u en de medewerker van Notariaat Pas. We schudden geen handen en houden afstand. Na ieder bezoek worden deurklinken en de tafels van de spreekkamers ontsmet. Voor het tekenen van de akte wordt u een eigen pen ter beschikking gesteld welke u vervolgens mee naar huis kunt nemen.

Wij hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.
Hoe graag we er ook willen zijn voor iedereen, mocht u verkouden zijn of andere verschijnselen hebben die wellicht op corona kunnen duiden verzoeken we u vriendelijk niet naar ons kantoor te komen, maar telefonisch contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee om te bekijken wat de mogelijkheden zijn die we u dan kunnen bieden.

We hopen dat alle genomen maatregelen effect laten zien. Vanzelfsprekend volgen we de informatie op de voet en passen we indien nodig de genomen voorzorgsmaatregelen aan.

Vertrouwend u van dienst te zijn en met hartelijke groet,

Team Notariaat Pas
 

Misschien ook interessant...
Klok_lampjes.png
01 juni 2022
Ondertekenen_akte.png
20 mei 2022
Pasen_website.jpg
11 april 2022
Carnaval.jpg
24 februari 2022
Vrolijk_kerstfeest_Pas_website_v2.png
22 december 2021
Ingrid.png
09 november 2021