Historie

Historie

Notariaat Pas in Beek kent een zeer lange geschiedenis. In 1762 werd Joannes Stijnen tot eerste notaris van Beek benoemd. Het kantoor is dan ook één van de oudste kantoren van Zuid-Limburg.
Jeroen Pas werd op hetzelfde kantoor tot notaris benoemd in 1991 en zijn dochter Jules Pas in 2017. De protocollen van notaris Haanen, notaris Pesch en notaris Imkamp zijn door het kantoor overgenomen.

Niet alleen het kantoor kent een lange geschiedenis, maar ook het pand waarin het gevestigd is. Sinds 1992 is het kantoor gevestigd in een carréhoeve uit 1802 waar vroeger de kruidenbitter “Els” werd gedestilleerd.
U wordt als cliënt ontvangen in een stijlvolle ambiance waar een prettige sfeer heerst.

Doelstelling

Onze werkzaamheden zijn erop gericht de zaken voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons voorop. Wij werken met zeer ervaren en op hun vakgebied creatieve krachten, die tijd voor u nemen en op wie u kunt terugvallen en vertrouwen. Wij ondernemen actie voor onze cliënten en bieden full-service. Ons werkgebied is dan ook op alle relevante vakgebieden in het notariaat, zoals familierecht, onroerend goed en de ondernemerspraktijk. Tevens bieden we meer specialistische diensten aan zoals estateplanning.

Sinds 2014 bieden we ook de dienst Bewindvoering aan. Wilt u  meer informatie hierover neemt u dan gerust contact op.